Carrière

Capgemini Consulting is op zoek naar authentieke collega’s met passie voor het consultancyvak, die veel belang hechten aan continue professionele ontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om multidisciplinair duurzame strategie- en transformatietrajecten te realiseren, zowel samen met de klant als samen met collega’s. Je bent een serieuze, gespecialiseerde gesprekspartner en daarnaast een allrounder; je weet zowel commercieel als vanuit je professie op zeer natuurlijke wijze in te springen op de wensen van de klant. Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten.

Vacatures

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures.

Ons team

Ons team bestaat uit ondernemende, hoog opgeleide consultants die ambitie hebben, zelfvertrouwen hebben in hun eigen capabilities en actief de Nederlandse markt bewerken met de door hun ontwikkelde concepten en ideeën. Al onze consultants hebben drie verantwoordelijkheden:

  • Delivery: succesvol uitvoeren van projecten en verder ontwikkelen van hun inhoudelijke, consultant and projectmanagement capabilities.
  • Sales: je eigen relaties ontwikkelen en je concepten en ideeën vermarkten.
  • Thought leadership: met behulp van events, onderzoeken en publicaties zorgen dat jezelf en daarmee Capgemini Consulting in Nederland op de kaart komt op het door jou gekozen gebied.
     

Ontwikkel je kracht

Bij Capgemini Consulting wordt je gedrevenheid beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We staan bekend om onze op maat gemaakte groeipaden, onze individuele begeleiding door counselors en onze trainingen zowel on-the-job als op onze Capgemini University in Parijs. Bij Capgemini hechten we waarde aan proactiviteit en de vrijheid van het individu.

Contact